Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Windows 10 hos Refurb

Hos Refurb får du altid Windows 10 med i købet af en bærbar eller stationær computer. Vi er én af to licenserede Microsoft refurbishere og installerer derfor altid med det nyeste software. Så er du køreklar det øjeblik du modtager din nye genbrugte computer.

Autoriseret Microsoft licens

Når du skal vælge styresystem til din PC er det vigtigt, at du benytter en autoriseret licens. Det er ikke tilladt at overdrage licenser, forhandle eller videresælge dem uden godkendelse fra Microsoft. Refurb er én af blot to Microsoft Autoriserede Refurbisher i Danmark. Det betyder, at Refurb har tilladelse til at sælge og håndtere Microsoft licenser og tilpasse softwaren til det enkelte produkt.

Det betyder at det produkt du modtager fra Refurb vil være opdateret med blandt andet de seneste drivere og er kompatibel med softwaren, så alt virker som det skal. Du får altså en sikkerhed for at din licens er ægte og samtidig en mere stabil og funktionel løsning ved at vælge Refurb.

Microsoft Authorized Refurbisher
Microsoft Partner Gold OEM

Windows 10

Windows 10 er det nyeste styresystem fra Microsoft. Windows 10 er blevet udnævnt som den sidste version af Windows nogensinde. Årsagen findes i den radikalt ændrede måde, at forstå styresystemet på. Modsat tidligere versioner af Windows, så kommer der ikke nye versioner, men i stedet løbende opdateringer af Windows 10. Windows 10 minder i langt højere grad om Windows 7 end forgængeren Windows 8. Blandt andet er Startmenuen tilbage og stabiliteten i Windows 10 er efterhånden på højde med Windows 7.

Over tid vil Windows 7 blive udfaset som Windows XP blev det for ikke så længe siden. Allerede fra November 2016 stopper salget af Windows 7, der dog fortsat understøttes med opdateringer i en periode.

Windows 10

Windows 10 har fået tilføjet en række nye funktioner. Det er endnu ikke alle, der understøttes af alle produkter eller i alle lande. Eksempelvis kan du logge på Windows 10 på flere forskellige måder uden brug af kode. Det kræver dog, at dit hardware understøtter det.

Læs mere om funktionerne i Windows 10:

Funktioner i Windows 10

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit valg af styresystem. Ring 7020 3647