Indlæser

Indlæser...

Filtrér søgning
Producent
Pris
Fritekst
Stand

Populære produkter
Apple iPad Air

Apple iPad Air

16GB, Wifi, Hvid, Inklusiv cover.

Nem at have med sig, svær at lægge fra sig. Du kan her med en iPad air få en af de mest effektive men stadig billige tablets som vi kan tilbyde.  Den 7.5mm super tynde og 469 gram lette tablet er nem at have med sig....

kr. 2.499,00

(inkl. moms)

Grade A

Apple iPad, Sony og Samsung tablets med Android


En billig Apple Ipad er svaret, når der er brug for en ny tablet, og opsparingen ikke tillader den nyeste version. På Refurb.dk byder vi på attraktive priser på brugte tablets, herunder Apple/Mac og diverse Android tablets, samtidigt med at vi også er garant for en billig bærbar i fremragende kvalitet.

Billig Apple Ipad Retina, billig Apple tablet, brugt Ipad 2, billig Android tablet, Nexus 10, brugt Samsung Galaxy Tab 2 - find det her på refurb.dk.

Derudover leverer vi stor service og god leveringssikkerhed, og vi arbejder på, at vores kunder altid kan være tilfredse. Derfor er vi e-mærket, som forhandler, og vi forsøger altid, at forbedre vores kunders købsoplevelse. At købe en billig tablet skal være enkelt, billigt og godt, og det er det hos os.

Vi har et stort udvalg af refurbished og brugte Apple Ipads, samt et stort udvalg af diverse Android tablets. Så står du og mangler en billig brugt Nexus 10, en Amazon Kindle Fire, eller måske en god brugt Sony Tablet S, så er Refurb stedet.

En billig, brugt tablet pc

Vores gode priser er et resultat af, at vi køber brugte tablet pc'ere fra virksomheder over hele verden – vi opkøber kun de tablets som enten ikke har været i brug, eller som har været i brug i meget kort tid.

En ny Apple Ipad er perfekt til børnene eller blot som en surf-tablet, der kan ligge overalt i hjemmet. Hvis du er mere til Googles styresystem Android, har vi også et bredt udvalg af alle de mest brugte og solgte modeller og varianter.

Vores sælgere sidder klar til at give dig gode råd, og vil meget gerne svare på alle de spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.

Leder du efter en skarp billig og stabil bærbar kan du klikke her: brugt bærbar computer.