Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Stationær PC - Genbrugt med ny garanti

Hos Refurb kan du altid finde en billig computer med høj performance, vores udvalg dækker alt fra kontorbrug til gaming. Vi har mulighed for at opgradere langt de fleste af vores PC’er yderligere med både hardware og software. Kontakt endelig vores team af dygtige teknikere på enten mail, chat eller tlf og lad os hjælpe med at finde en stationær PC der passer til dit behov.

Billig stationær computer elller billig bærbar PC - så er refurb.dk det rette sted!

En brugt computer eller en ny billig computer er den perfekte løsning til private og firmaer, hvor der er stor behov for at arbejde på farten. Det er dog ikke alle, der har råd til at investere en halv eller hel månedsløn, så en billig pc er ofte kærkomment. Her er Refurb.dk et godt sted at starte, da vi har en billig computer til ethvert formål.

Vi har et stort udvalg af refurbished og billige pc'ere og fra de største producenter - Såsom IBM pc, Lenovo pc, Hp Compaq og Dell pc. En billig pc fra disse mærker går du ikke galt i byen af - det er ganske enkelt de bedste billige computere.

Billige computere fra de kendte brands

På Refurb.dk kan du altid finde en billig computer med høj performance – og vores udvalg af billige computere fås til priser, som du ikke har råd til at sige nej til. De fordelagtige priser har dog ikke haft indvirkning på kvalitet, service og levering, da en billig brugt computer fra Refurb.dk er synonym med stor kvalitet, god service og hurtig levering.

Har du spørgsmål til høj performance vs. billig pc, så tag en snak med os - du behøver ikke gå på kompromis blot fordi du køber billige computere. Er du på udkig efter en gamer computer, kan vi også være behjælpelige med det.

En brugt computer med fuld power!

Vores billige computere er altid klar til afsendelse, og vores store sortiment af brugte computere er fuldt optimerede, inden de sættes til salg på siden. Ønsker du en billig computer med opgraderet hardware, styresystem og andet, klarer vores team af dygtige teknikere også den opgave. Find en brugt computer hos os til halv pris.

En billig PC fra de førende producenter er ofte det rette valg, når du søger en ny kvalitetscomputer til lavpris. Hos Refurb.dk er en brugt computer dækket af samme garanti og reklamationsret som nye produkter, og derfor er du rigtig godt stillet når du køber billig pc.
Klik her hvis du er interesseret i en brugt bærbar og her finder du tablets.

I tvivl om brugte computere?

Hvis du stadig er i tvivl om brugte computere er noget for dig, så tag fat i vores supportere. De sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige brugte computer, og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have.

Brugte computere er ikke bare billige computere hos os, de optimeres til høj performance, så du har en stærk pc i mange år. Bare ring til os på: 70 20 36 47. De har lang erfaring med både software og hardware og kender markedet for billige computere.


Hvor kommer de billige PC'ere fra?

Vi opkøber store partier af brugte computere hos firmaer, som ofte skifter deres let brugte computere ud med nye kraftige maskiner. Det gør at vi altid har brugte computere på lager, som kan sælges til ca. halv pris. Fordi vi køber fra større firmaer er vores brugte computere næsten altid ligeså kraftige som nye computere.

Når et firma sælger en 1 år gammel brugt computer med kraftig processor, så er den som regel fuld på højde med nye billige computere. Derfor kan det altid betale sig at tjekke vores side, når du skal investere i en billig computer.

Du er altid velkommen indenfor i Hornslet til en kop kaffe og en snak om billig pc eller en brugt computer.