Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.

Hvem er Refurb

Refurb er en vækst virksomhed, der handler med genbrugt IT ud fra en tanke om, at skabe en bæredygtig forretning baseret på cirkulær økonomi. Hver gang vi sælger en computer nyder vi, at miljøet er ”blevet snydt” for en masse elektronikskrot og endnu en virksomhed, en skole eller en privat forbruger har erhvervet sig en genbrugt kvalitetscomputer til en meget fordelagtig pris sammenlignet med, hvad de skulle give for en ny. Det er da en vinder fortælling!

Refurb er et topprofessionelt refurbishment center med ekspertviden inden for datasletning, datadeployment og IT hardware.

Fakta om Refurb

  • Refurb køber og sælger genbrugte computere, tablets og smartphones via webshoppen www.refurb.dk .
  • Refurbs mission er, at bygge en solid og bæredygtig forretning på samtidigt gøre noget godt for miljøet gennem genbrug.
  • Refurb sælger både til virksomheder, offentlige institutioner og til private. Men opkøber udelukkende udstyr fra virksomheder og det offentlige.
  • Refurb er etableret i 2008.
  • Refurb ansatte den første fuldtids medarbejder i efteråret 2009.
  • Virksomheden er vokset fra én ansat i 2009 til 30 ansatte i 2016.
  • Refurb har siden 2008 haft positiv vækst i omsætning og besøgstal (Se grafer)
  • Refurb har administrations- og produktionsanlæg i en knap 3000 kvm. Energiklasse A2 bygning i Hornslet lidt uden for Århus.
  • I sommeren 2015 købte ægteparret Torben og Mette Høi Davidsen 25% af virksomheden
  • Ejerkredsen består i dag af Ulrik H. Andersen, Martin B. Mikkelsen, Peter J. Hove, Torben og Mette Høi Davidsen.

Pressemateriale

Er du journalist og interesseret i at høre mere om Refurb? Så er du velkommen til at kontakte vores presseansvarlige Peter Hove.

Kontaktoplysninger:

Salgs- og Marketingchef
Peter Hove
Telefon: 3841 3693
Mail: pho@refurb.dk

Her kan du hente fotos til fri afbenyttelse blot Refurb A/S opgives som kilde.

Refurbs logo

Datasletning

Datasletning

Produktion

Produktion

Produktion

Produktion

Refurbs ejere

Lager

Martin Bjørn Mikkelsen, forretningschef

Peter Hove, Salg og Marketingschef

Peter Hove, Salg og Marketingschef

Refurbs stiftere

Ulrik Hjul Andersen, direktør

Ulrik Hjul Andersen, direktør

Datasletning

Modtagelse

Produktion

Artikler om Refurb

Vi er så heldige, at medierne jævnligt skriver om Refurb. Vi har samlet nogle af omtalerne her. Du kan også hente de seneste pressemeddelelser og informationer om Refurb.

Du kan desuden følge os på vores blog, Facebook og LinkedIn - Blog - Facebook - LinkedIn

Hvem er Refurb

Refurb blev etableret i en kælder i Århus af 3 efterskolekammerater. Refurb er en videreudvikling af 2.HandIT som Ulrik Hjul Andersen stiftede et par år inden. De første år efter stiftelsen af Refurb A/S i 2008, var køb og salg af genbrugt IT kun én af flere forretningsområder. Det primære fokus var i denne periode udvikling af software. Salg af brugt elektronik foregik på det tidspunkt udelukkende via online auktioner og kun til private.

I 2010 blev det besluttet, at Refurb skulle fokusere på value recovery af brugt IT udstyr. Siden 2010 har der derfor været fuldt fokus på kerneydelserne omkring genbrug af IT til private og erhverv via e-handel. Det har efterfølgende udviklet sig til at Refurb tilbyder løsninger via flere kanaler. I dag sælger vi via egen hjemmeside til både forbrugere og erhvervslivet. Dertil salg via distributører og samarbejdspartnere, samt salg til en række lande i Europa via brokage og salg af større partier.

Refurb er desuden rådgivere for erhvervslivet og tilbyder både opkøb, datasletning, reinstallation af software og salg af IT løsning. Refurb fungerer altså i dag som indkøber af IT, datasletningscenter, distributør, broker, deploymentcenter for Microsoft software og rådgiver for erhvervslivet omkring totalløsninger inden for IT hardware. Vi er i stadig udvikling og befinder os godt med at tingene går stærkt i branchen.

Fra at være et kælderprojekt i 2008 er Refurb nu vokset til at være et effektivt og moderne klargørings- og produktionscenter. Vi er stadig en ung forretning, men en yderst erfaren virksomhed inden for håndtering og renovering af IT.