Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.

Microsoft Office Home and Business 2016

Bemærk: Alle billeder er modelbilleder og er ikke repræsentative for den enkelte maskines specifikationer eller kosmetiske stand.

1.799,00 kr.
På lager - Fri fragt, 1-5 hverdages levering
Grade N

Præsenter dine idéer optimalt
Dine idéer gør din virksomhed til noget ganske særligt. Brug skabelonerne til Word eller Excel eller en af de nye PowerPoint-skabeloner i bredformat til at præsentere idéerne professionelt og virkningsfuldt.

<

Spar op til 50% af nyprisen
Samme garanti & returret som ved nykøb
100% renset og nyinstalleret
Gratis fragt på alle køb

Specifikationer

Funktioner
Platform
PC
Sprog version
DAN
Understøttede Windows operativsystemer
Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home...
Understøttede Mac operativsystemer
64-bit computing
Understøttede server operativsystemer
Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2
Systemkrav
Minimum processor hastighed
1000
Minimum systemkrav
1280 x 800 px\nDirectX 10\n.NET 3.5+
Minimum harddisk-plads
3000
Minimum RAM
2048
Licens
Licens antal
1

Beskrivelse

Producent: Microsoft
Varenummer: 34435
Producentens varenummer: T5D-02422
Præsenter dine idéer optimalt
Dine idéer gør din virksomhed til noget ganske særligt. Brug skabelonerne til Word eller Excel eller en af de nye PowerPoint-skabeloner i bredformat til at præsentere idéerne professionelt og virkningsfuldt.

Vær organiseret
Det kan være noget af en udfordring at koordinere arbejdet og livet derhjemme. Med mail, delte kalendere og opgavelister i Outlook kan du administrere dine tidsplaner både derhjemme og på arbejdet.

Del filer på en enkel måde
Gem dine filer online, så du kan få adgang til dem, når du er på farten, og så du hurtigt kan invitere andre til at gennemgå eller redigere dem.

- Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 og Outlook 2016
- Bliv Office-superbruger på den nemme måde. Skriv det, du vil have hjælp til, i det nye Fortæl mig-felt på båndet. Så får du at vide, hvad du skal gøre.
- Brug de nye temaer til at vælge den Office-oplevelse, der passer til dig. Temaerne Mørk og Mørkegrå giver stor kontrast, der er nemmere at læse, og temaet Farverig giver et moderne look, der er konsekvent på tværs af enheder.
- Opnå en bedre læseoplevelse med Indsigt, leveret af Bing, som viser relevante oplysninger fra nettet, mens du læser en Office-fil.
- Gør mere med dine Word-dokumenter: Læg en onlinevideo ind i dokumentet, åbn en PDF, og rediger indholdet, og juster billeder og diagrammer uden problemer.
- Excel-skabeloner klarer det meste af designet og opsætningen for dig, så du kan fokusere på dine oplysninger.
- Skab spændende præsentationer med de nye værktøjer til justering, farvematchning og andre designfunktioner i PowerPoint.
- Du kan tegne, skrive i hånden eller med tastatur, klikke eller stryge dine noter i OneNote. Du kan gemme, søge i og synkronisere noterne med OneNote-apps på dine øvrige enheder.
- Outlook er automatisk forbundet med din webbaserede Microsoft-mailkonto. Synkroniser opgaver og kalendere med Outlook, og få alle dine tidsplaner samlet.
<B>Præsenter dine idéer optimalt</B><br/>Dine idéer gør din virksomhed til noget ganske særligt. Brug skabelonerne til Word eller Excel eller en af de nye PowerPoint-skabeloner i bredformat til at præsentere idéerne professionelt og virkningsfuldt.<br/><br/><
Manufactured by: Microsoft
1799.00 DKK

Kundeanmeldelser

Kundevurderinger
Perfekt 4.7/5
Trustpilot stjerne
TRUST PILOT .dk QXL
5356 anmeldelser +2500 anmeldelser

Trustpilot stjerne 13 Dec
tak for gaven
tak for gaven. og du har gjort meget god service. Fra dig og jeg varen den var god åh nice. Med venlig hilsen Rasaq Alrikabi fra Norge
RasaQ Alrikabi

Trustpilot stjerne 11 Dec
Køb af stationær pc
Da jeg ville have en stationær pc kørte jeg ind til dem, jeg fik en rigtig hjælpsom og professionel hjælp hvor vi fandt ud af hvad jeg skulle have ( j...
allan smith

Trustpilot stjerne 11 Dec
Super og hurtig service!!
Super og hurtig service!!
MTS Randers A/S