Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.

Apple iPad mini 4

Bemærk: Alle billeder er modelbilleder og er ikke repræsentative for den enkelte maskines specifikationer eller kosmetiske stand.

1.899,00 kr.
På lager - Fri fragt, 1-5 hverdages levering
Grade B
  • Bluetooth, 16GB Lager, Wi-Fi, Sort
  • Bluetooth, 16GB Lager, Wi-Fi, Sort
  • Bluetooth
Spar op til 50% af nyprisen
Samme garanti & returret som ved nykøb
100% renset og nyinstalleret
Gratis fragt på alle køb

Specifikationer

Hukommelse
Telefonhukommelse
16GB
Intern hukommelse
2 GB
Netværk
Wi-Fi
Bluetooth
Tekniske detaljer
Farve på produkt
Sort

Beskrivelse

Producent: Apple
Varenummer: 85304
Producentens varenummer: MK6J2LL/A


Den bedste lille tablet til en skarp pris


Efter mobiltelefoner er blevet større og større, så er mini tablets som denne Apple iPad Mini 4 stille og roligt gået af mode. Den 7.9" store skærm er kun lidt større end fx de største iPhones eller Samsung telefoner, og spørgsmålet du måske kan stille dig selv er hvorfor du så har brug for den? Svaret er ganske simpelt at den rammer netop den mellem størrelse som flere stadig har brug for. Er du fx en person der ikke kan lide at skulle gå rundt med en kæmpe telefon, og syntes det er for ubekvemt med en fuld 9.7" tablet i toget, så rammer iPad Mini'en stadig det magiske mellempunkt som den orignale blev desginet til.


Mini 4 tabletten er endda også den bedste, og hidtil seneste i rækken af Apple iPad mini tablets. Den har en fantastisk opdateret skærm ift. de tidligere iPad Mini 2 og Mini 3 modeller, og processoren giver stadig god hastighed i nyere apps og programmer. Mini 4'eren har ligesom forgængeren mini 3 også TouchID så du nemt kan åbne tabletten med et fingeraftryk eller kan godkende køb eller åbning af visse apps. Det kan især være en nyttig feature hvis tabletten er tiltænkt nogle af de mindre medlemmer af familien.


Byggekvalitet og design følger klassisk Apple stil, og du vil på ingen måder blive overrasket over hvad møder dig med en genbrugt Apple iPad mini 4. Tabletten er den bedste lille tablet til prisen, og især i denne refurbished version kan du få glæde af netop den gode ydelse med et prisskilt der dårligt kan matches af andre muligheder, hverken nye eller brugte.

<H2><br/><CENTER>Den bedste lille tablet til en skarp pris</H2></CENTER><br/><P>Efter mobiltelefoner er blevet større og større, så er mini tablets som denne App
Manufactured by: Apple
1899.00 DKK

Kundeanmeldelser

Kundevurderinger
Perfekt 4.7/5
Trustpilot stjerne
TRUST PILOT .dk QXL
5289 anmeldelser +2500 anmeldelser

Trustpilot stjerne 19 Nov
Fint produkter
Har købt 2 bærbare PC'er inden for et par uger. For begge maskiners vedkommende kan man ikke se, at de har været i brug. Har købt "Klassificering A".
Flemming Larsen

Trustpilot stjerne 19 Nov
hurtig levering og nemt at få den ;nye
hurtig levering og nemt at få den ;nye; PC er igang.
OM

Trustpilot stjerne 18 Nov
Super oplevelse. Super overskuelig hjemmeside
Super overskuelig hjemmeside; gode informationer på de enkelte varer og nem og overskuelig bestilling. Hurtig og sikker levering.
Torben