Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Lenovo laptops

h2>Find et stort udvalg af billige computer hos Refurb.dk

En computer til billige penge kan uden problemer løfte de samme opgaver som de dyreste modeller på markedet – og hos Refurb.dk er vores priser altid blandt de billigste, da vi tilbyder prisgaranti. Dermed er du altid garanteret kvalitet til lavpris, og vores store udvalg af brugte computere byder på kvalitetsprodukter og -udstyr fra nogle af markedets mest velrenommerede producenter.

Billig IBM / Lenovo computer, billig IBM / Lenovo stationær pc og billig IBM / Lenovo desktop - find dem brugt her på refurb.dk og gør en god handel

Du finder, med andre ord, en computer til billige penge på Refurb.dk, der er produceret af brands såsom Lenovo & Ibm – uanset om du leder efter en ny computer eller blot noget IT-udstyr, er vi altid garant for fordelagtige priser og stor kvalitet. Derfor tilbyder vi også en mulighed for fem års garanti, når du - som virksomhed - køber en computer til billige penge hos os, så du er sikret mod fejl.

Refurb har et stort udvalg af billige, refurbished og brugte IBM / Lenovo computere.

Vi sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige IBM / Lenovo computer eller pc og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.

Her finder du Bærbare IBM Thinkpads.

Grøn IT

Hos Refurb.dk gør vi også meget ud af at gøre en stor forskel for miljøet, og det, synes vi også, skal komme vores kunder, som køber en computer til billige penge, til gode. Derfor kan alle vores erhvervskunder rekvirere et ´Grønt Stempel´, som viser, at de også støtter miljøet – men det kræver, at der købes en ny computer eller andet IT-udstyr.

Vi har været en del af branchen siden 2008, og vores udvalg af brugte computere er stort og byder på mange kvalitetsprodukter – det er altid muligt at finde en brugt computer til billige penge på Refurb.dk. Vi har altid mange billige stationære computere på lager.