Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Bærbare Lenovo Thinkpads

IBM bærbar / Lenovo bærbar

computeren er en klassiker - specielt indenfor kontor og den professionelle branche. Vi har altid store partier Thinkpads på lager, og til særdeles attraktive priser på brugte computere, herunder IBM, og Lenovo. Vi har 10 års erfaring med køb og salg af computerudstyr, og vi opkøber store partier Lenovo thinkpads fra leasingselskaber og IT firmaer i ind- og udland, og kan derfor levere en billig IBM Thinkpad i fremragende kvalitet. Din nye computer kan altid beriges med de nyeste styresystemer (standard er Windows 7), tekst- og antivirusprogrammer, såfremt du ønsker det.

Derudover er Refurb.dk synonym med stor service og hurtig levering, og vi gør en dyd ud af, at vores kunder altid er tilfredse, når de har købt en Lenovo Thinkpad eller en hvilken som helst anden maskine hos os. Derfor arbejder vi også hele tiden på at være en troværdig og tillidsskabende forhandler af IT-udstyr, som hele tiden forsøger at forbedre vores kunders købsoplevelse. At købe IT skal være nemt, hurtigt og billigt, og det er det hos Refurb.dk.

Refurb har et stort udvalg af refurbished og brugte bærbare computere i mange andre mærker også. Se hele udvalget af billige brugte bærbare her.

IBM Thinkpad og Lenovo Thinkpad - halv pris!

De fordelagtige priser på brugte IBM bærbare er et resultat af, at vi køber vore maskiner fra over hele EU – vi opkøber kun de computere, der er i bedst stand - dvs. NÆSTEN nye maskiner. Derudover serviceres hele vores produktudvalg, inden computerne sættes til salg. Derfor kan du altid få fingre i en billig bærbar fra IBM og Lenovo på Refurb.dk, der er i fremragende stand.

Find en billig Lenovo bærbar laptop 

Der er ingen grund til at betale for meget for den samme vare, og derfor er en let brugt IBM Thinkpad en fremragende bærbar løsning - og ofte det rette køb. Du finder også brugte HP bærbare eller Compaq her.

Vores sælgere sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige bærbare computer og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have. Vi er autoriseret IBM og LENOVO partner, og har lang erfaring med både køb, salg, service og reparation af Thinkpads. Bare ring til dem på: 70 20 36 47.

Engros salg af computere og leasing aftaler

Vi tilbyder også leasing af computere, og skulle du være interesseret i at opkøbe støtte engros partier, så kan vi også hjælpe dig med det, da vi har god kontakt til mange stærke leverandører og partner både i Danmark og internationalt.