Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

HP bærbare

HP bærbar til halv pris (let brugt)

Billige HP bærbare er ikke altid til at få fingre i! Men vil du gerne kombinere fordelagtige priser med høj kvalitet, hurtig levering og en fremragende service, er Refurb.dk stedet. Produktudvalget er stort, og du finder laptops fra førende producenter såsom HP – du forlader aldrig Refurb.dk uden et smil på læberne - det garanterer vi.

Billig HP / Compaq bærbar, billig HP / Compaq laptop, brugt HP / Compaq bærbar og billig HP / Compaq notebook - find det her på refurb.dk.

Med en HP bærbar får du kvalitet i verdensklasse

HP er kendt over hele verden for at levere sublim kvalitet. De er ganske enkelt et af de allerstørste computer brands. Når du køber en genbrugt HP bærbar hos os sørger vi for at du får service med i købet. Vi er autoriseret HP partner, og vi har 10 års erfaring med deres udstyr, og kan lynhurtigt guide dig og hjælpe dig uanset problemet. Vi yder fuld service og garanti, og du kan også vælge at udvide denne. Som udgangspunkt er garantiperioden 12 mdr, og reklamationsretten 24 måneder.

Vi har samlet et team af dygtige teknikere, så vi tilbyder opgradering og tilpasning af alle laptops til dine præferencer, uanset om du gerne vil have flere RAM, tilføjet et andet styresystem eller installeret Microsoft Office etc. Alle maskiner leveres som udgangspunkt med Windows 7. Vores udvalg af HP laptops er blandt markedets bedste, og fordelagtige priser og stor kvalitet er et must.

Du får fuld garanti og returret med i prisen - ligesom når du køber en ny HP bærbar

Compaq bærbar - Let brugt, men fungerer som ny

Compaq er også en af de stærke brands indenfor bærbare, og vi har altid et udvalg af bærbare Compaq modeller i sortimentet. Her på siden finder du det aktuelle udvalg, og er du på udkik efter en maskine med anderledes specs - fx. flere ram eller et andet styresystem - så kan vi også klare det for dig for en lille ekstra pris. Vi leverer altid Compaq computere med Windows 7 præ-installeret og helt klar til brug, og som sagt skal du blot sige til hvis du ønsker det anderledes.

Vi sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige bærbare HP / Compaq  computer og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.

Leder du efter andre brands kan du se alle vore billige laptops her. Du kan også købe 80 / 250 GB eksterne harddiske her.