Indlæser

Indlæser...

Filtrér søgning
Fritekst
Processortype
Ram
Pris
Producent
Stand

Spillecomputer

Populære produkter
HP Compaq Elite 8300 MT Gamer - GTX 1050

HP Compaq Elite 8300 MT Gamer - GTX 1050

Intel Core i5, 3.2 GHz, 4GB DDR3, 120GB SSD, 500GB 7200rpm, NVIDIA GeForce GTX 1050

HP Compaq 8300 Elite MT er en lækker, stabil stationær HP computer, der med sin stærke 3. generations Intel Core i processor og store mængde RAM, har masser af overskud til at håndtere hverdagens opgaver.I...

kr. 4.499,00

(inkl. moms)

Grade A
HP EliteDesk 800 G1 TWR Gamer - GTX 1060
Grade A
HP EliteDesk 800 G1 TWR Gamer - GTX 1060

3.4 GHz, 8GB DDR3, 120GB SSD, 500GB 7200rpm, NVIDIA GeForce GTX 1060

kr. 6.499,00

(inkl. moms)

Billig spillecomputer, spillemaskine og Spille PC.

Fremragende kvalitet, god service og hurtig levering er blot nogle af de værdier, der symboliserer en god online forhandler af IT-udstyr, hvor du altid kan finde en billig pc til spillebrug. Samme værdier kendetegner også Refurb.dk, og vi har samlet et imponerende sortiment af computere, hvorfor vi altid er garant for en billig pc i fremragende kvalitet.

Vi leverer den inden for få dage, så du skal ikke vente flere uger på at komme din spilleglæde i møde – en billig pc fra Refurb.dk er altid synonym med en god investering til spil-elskere. Vi køber computere og laptops fra firmaer, konkursboer og leasingselskaber i store dele af EU, og vi videresælger kun pc´er, som er i god stand – alle indkøbte produkter serviceres også af vores teknikere. Dermed får du en billig pc, der fungerer som ny.

Refurb har et stort udvalg af billige, refurbished og brugte spillecomputere.

Refurb.dk er e-mærket

Refurb.dk byder altid på stor kvalitet og god service, men som en garanti til vores kunder er vi også e-mærket, og vi gør alt i vores magt for at gøre et køb hos Refurb.dk til en fantastisk købsoplevelse – e-mærket er et kvalitetsstempel, og det gør os til en attraktiv forhandler, når du er på udkig efter en billig pc. Du kan se vores store udvalg af billige computere her: billig pc.

Vi har et stort udvalg af refurbished og brugte bærbare spille computere fra de største producenter såsom IBM bærbare, Lenovo bærbare, Hp Compaq og Dell bærbare.

En billig pc fra brands såsom Lenovo, Dell, HP, Apple og IBM er det rette valg for private såvel som virksomheder, der ønsker kvalitet til lavpris – og finder du den på Refurb.dk, går du aldrig på kompromis med god service og hurtig levering. Find en billig pc her.

Vi sidder klar til at give dig rådgivning, så du kan finde den helt rigtige spille computer eller pc og hjælper gerne med alle spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.