Indlæser

Indlæser...

Afhentning af IT-udstyr i aflåst bur - Circle 14

Bemærk: Alle billeder er modelbilleder og er ikke repræsentative for den enkelte maskines specifikationer eller kosmetiske stand.

1.599,00 kr. (ekskl. moms)
Fri fragt, 2-5 hverdages levering
Grade A
  • Logistik bur til afhentning af IT-udstyr, Vi leverer, afhenter og datasletter dit IT udstyr. Afregning herefter med pris på udstyret.
  • Logistik bur til afhentning af IT-udstyr, Vi leverer, afhenter og datasletter dit IT udstyr. Afregning herefter med pris på udstyret.
  • Logistik bur til afhentning af IT-udstyr, Vi leverer, afhenter og datasletter dit IT udstyr. Afregning herefter med pris på udstyret.
Spar op til 50% af nyprisen
Samme garanti & returret som ved nykøb
100% renset og nyinstalleret
Gratis fragt på alle køb

Specifikationer

Beskrivelse

Producent: Refurb
Varenummer: 83049
Producentens varenummer: Enkelt afhentning - 14 dage


Realisér værdien i dit brugte udstyr


Circle 14 er løsningen for dig, der ved hvad du har af brugt IT og kan samle det på 14 dage. Du modtager et aflåseligt skab, der er designet til transport af IT-udstyr og sikret med GPS tracking. Skabet har du til disposition i 14 dage hvorefter det afhentes, transporteres og dit brugte IT behandles med henblik på genbrug og videresalg. Har du brug for mere tid kan du kontakte os for en individuel løsning.


Inkluderet i prisen er transport til og fra indsamlingsstedet, samt datasletning af de produkter, der kan genbruges direkte. Ønsker du sletningscertifikater og datamakuleringsrapport på udstyret er dette muligt for en merpris på 60 kr.- pr enhed.


Efter din bestilling kontakter vi dig med henblik på at arrangere leveringen af buret, ønsker til sletning og transport.


For et tilbud om fast aftale vedr. indsamling af jeres brugte IT eller en individuel løsning – Kontakt os på 7020 3647


Afhentning af brugt IT

Realisér værdien af virksomhedens afskrevne IT med det samme og få mest ud af det. For de fleste virksomheder, så sker udskiftningen af udtjent IT typisk løbende og ved at samle det i ledige lokaler eller sende det direkte til genanvendelse. Meget brugbart IT mister derfor værdi fordi det ligger ubrugt hen eller bliver blandet med elektronik skrot og mister sin genbrugsværdi.


Som en service tilbyder Refurb derfor, at afhente det brugte udstyr ved at opstille opsamlingsmateriale hos virksomheder og institutioner. Burene tømmes i et interval efter aftale og er bygget til at transportere funktionelt brugt IT. Datasletning sker ud fra jeres anvisninger og I modtager betaling for de produkter der kan genbruges. Det udstyr der ikke kan genbruges bliver bortskaffet miljømæssigt korrekt og genanvendt. .Fordele ved Refurb Circle

Ved at indsamle IT, der er egnet til genbrug kan virksomheden stadig få værdi ud af det brugte udstyr. Circle løsningerne fra Refurb bidrager med en bedre økonomisk og miljørigtig håndtering af IT.


Data er sikret hos os. Vi gennemfører sletning af alle typer data og overholder alle forordninger, herunder GDPR.
Vi renser og fjerner kendingsmærker såsom tyverimærkning og andet, der kan spores tilbage til jeres organisation.

Med Refurb Circle løsninger opnår du markedets største milljøbesparelse. Vi genbruger så meget som muligt ved at klargøre og videresælge det til forbrugere og virksomheder i Danmark og vores nabolande. Evt. defekte produkter bortskaffes miljøkorrekt og efter gældende lovgivning, hvor udstyret sorteres og genanvendes til ny produktion.

Endelig har du gennem hele processen fuldt overblik. Du modtager en rapport over det indleverede udstyr og hvad der er sket med det i forhold til både data- og miljøhåndtering. Dertil får du en gennemskuelig opgørelse over dit udstyrs genbrugsværdi og afregning.<H2><br/><CENTER>Realisér værdien i dit brugte udstyr</CENTER></H2><br/><P>Circle 14 er løsningen for dig, der ved hvad du har af brugt IT og kan samle det på 14
Manufactured by: Refurb
1599.00 DKK

Kundeanmeldelser

Kundevurderinger
Perfekt 4.7/5
Trustpilot stjerne
TRUST PILOT .dk QXL
5478 anmeldelser +2500 anmeldelser

Trustpilot stjerne 19 Jan
Rigtig gode produkter og rigtig god…
Rigtig gode produkter og rigtig god service - 100 ud af 100 point her fra
Lars Trygved

Trustpilot stjerne 19 Jan
God oplevelse
Som forventet, hurtig ekspedition, produktet var som lovet. Det er ikke første eller sidste gang, jeg køber hos Refurb.
Erik Bastrup Jørgensen

Trustpilot stjerne 19 Jan
Super fin service og hurtigt levering 👍
Super fin service og hurtigt levering 👍
kunde