Indlæser

Indlæser...

Filtrér søgning

Macbook Pro

Macbook Pro er efterhånden en af de mest solgte computere, og hos Refurb harvi specialiseret os i at opkøbe store partier af brugte Macbook Pro computere. Du kan se sortimentet af Macbook Pro her på siden, og hvis du ønsker at se hele udvalget af Macbook computere kan du gå til Apple kategorien.

Vælg mellem Macbook Pro 13 eller 15 tommer

En Macbook Pro computer kan fås i to størrelser: 13 tommer og 15 tommer. Denlille er den mest solgte, da den er lettest at have med på farten. 15 tommer modellen er også utrolig lækker, og ideel hvis du arbejder med lidt tungere opgaver som fx. videoredigering, lydredigering eller billedbehandling. De større programmer som Adobe Photoshop, Illustrator, Logic, Final Cut Pro, iMovie osv. kan godt være lidt krævende for computerens performance, og så er en Macbook Pro 15 tommer en rigtig god ide.

Skal du blot bruge en stabil computer til studiet eller almindelig hverdagsbrug, så vil en Macbook Pro 13 tommer være rigtig fin, og så er der som regel ikke grund til at købe den store skærm og bruge pengene på ekstra power. Med mindre du har lyst at få lidt mere bredde på, når du ser serier, eller kan lide at have flere programmer eller vinduer åbnet samtidig.

Skal jeg bruge en Retina skærm?

De fleste Macbook Pro computere leveres i dag med Retina skærm, som giver en utrolig høj og lækker opløsning, som betyder, at du kan se en meget høj detaljegrad på fotos og video.

Når man først har vænnet sig til at bruge en Retina skærm, er det nærmest umuligt at gå tilbage til en skærm med almindelig opløsning. Macbook Pro modellerne har dog en rigtig lækker skærm uanset om du vælger Retina skærm eller ej, men du bør opleve Retina opløsningen inden du endelig beslutter dig, for det er som sagt stærkt vanedannende.

Hvis du kan lide at se film i højeste opløsning, så er en Retina skærm en rigtiggod ide, men vær opmærksom på, at det ikke er alle streaming-tjenester, som udnytter den høje opløsning.

Du finder også de lækre Retina-skærme på Apples iPad modeller.

Brugt Macbook Pro med (inkluderet) ekstra lang garanti

Det som adskiller os lidt fra de øvrige butikker er, at vi sælger brugte Macbook Pro computere, men at du samtidig får samme garanti, som hvis du havde valgt at købe en ny maskine. Dermed er du rigtig godt stillet, hvis der skulle opstå problemer med maskinen. Alle computerne er gennemtestet, tjekket og optimeret på vores eget værksted i Tilst ved Århus, og her kan du også komme forbi til en kop kaffe og en god snak.

Det betyder, at vi kan stå inde for hver eneste Macbook Pro, som forlader voresværksted, og derfor tør give fuld garanti og returret på alle maskinerne, selvom de har været brugt. Du får faktisk også fuld returret med i købet, og er dermed ligeså godt stillet, som hvis du køber helt nyt udstyr.

Mange butikker begrænser sig til de 6 måneders garanti, som de er forpligtet til ifølge købeloven, men vi lægger yderligere 6 måneder oveni denne periode, så du har hele 12 måneders garanti. Derudover har du naturligvis 2 års reklamationsret, på alle varer du køber hos os.

En Macbook Pro computer har en utrolig lang levetid sammenlignet med almindelige bærbare computere, og indenfor computerverdenen kan de på mange måder sammenlignes med holdbarheden hos Lenovo Thinkpad, som i gamle dage hed IBM. Det er en computer af højeste kvalitet, som er bygget til at være dit arbejdsværktøj i mange år frem.

Se vores udvalg af brugte og billige bærbar lige her