Indlæser

Indlæser...

Filtrér søgning

Billige ipad 2, 3 og 4

Ipads er efterhånden blevet næsten ligeså populære som bærbare computere. Vihar specialiseret os i at finde let brugte iPads, som stadig har masser af gode år tilbage. Der er en del penge at spare, ved at købe brugt i stedet for nyt, og hvis man kan leve med, at ipad’en har en ridse eller to, så kan man virkelig spare noget her ved fx at købe en B eller C grade.

Grading systemet er opbygget på den måde, at en iPad som fremstår som ny er en A+ grade eller A grade, og en B grade model vil have nogle få ridser og brugsspor, mens en C grade model vil have tydelige ridser.

iPad 2 til surfing på sofaen

En Ipad er genial til at browse i sofaen, køkkenet, toilettet og andre steder, hvor man har brug for lidt mere mobilitet end en laptop kan klare.

Hvad enten det er til at finde den rette opskrift i køkkenet, eller til at surfe på nettet i sofaen, så er en iPad en god ide som supplerende computer. Apple har endnu engang formået at skabe en ny standard, og ligesom iPod’en er den i høj grad blevet taget til sig af den brede befolkning.

For mange hedder en tablet i dag blot “en iPad” og ikke en tablet, hvilket viser, at Apple på mange måder har sat niveauet og baren for, hvordan en tablet skal se ud og fungere.

Vælg mellem 3G (4G) eller Wifi

Vi har både modeller som via simkort kan logge på 3G og 4G, og som du dermed kan komme på nettet med nærmest overalt, på samme måde som med din smartphone. Det er meget smart, hvis du bruger den som computer på farten, eller hvis du bare kan lide altid at have mulighed for at være online.

Har du ikke brug for at koble dig på nettet, men kan nøjes med at koble dig på Wifi, når der er et ledigt netværk i nærheden, så kan du spare lidt penge ved at købe en iPad uden 3G.

Vælg mellem iPad 16, 32 eller 64GB med eller uden Retina skærm

Som udgangspunkt er der ca. 20% at spare, ved at købe en brugt iPad hos os. Du kan vælge helt fra 16 GB til 64 GB, og hvis du ikke ved, hvor meget plads du har brug for, så kan du få lidt vejledning her.

Har du brug for at have store mængder video og billeder på din iPad, og kan dulide at have nogle spillefilm eller TV serier liggende, som du kan se på farten, så bør du altid vælge en af de store modeller med mange Gibabyte plads. Skal du derimod blot have adgang til at surfe, e-mail og have lidt fotos liggende, så kan du fint nøjes med en 16 GB iPad.

Musik kan også fylde meget, hvis du vælger at synkronisere hele dit iTunes bibliotek over på iPad’en. Det er en god ide at finde ud, præcis hvad du har tænkt at opbevare lokalt på din iPad, så du ikke ender med at løbe tør for plads for hurtigt. Det er også muligt at have en del data liggende i skyen hos fx. iCloud.

Har du lyst at have et knivskarpt billede på tabletten, så kan du vælge en iPadRetina, som har en utrolig høj opløsning på skærmen. Retina finder du også på Macbook Pro computerne, som arbejder utrolig godt sammen med iPads.

IPad Mini og iPad Air

Nogle gange har vi også iPad Mini og iPad Air på lager. Disse modeller er dog lidt sværere at få fingrene i som brugte, men hvis du holder øje med siden og vores nyhedsbrev, så kan du holde dig opdateret. IPad Mini er som navnet antyder en mindre udgave af iPad’en, og den er utrolig lækker og nem at have med i tasken eller jakkelommen. IPad air modellen er en tyndere udgave, der ligesom Macbook Air har en meget tynd krop og er oplagt til rejser, og folk der generelt er meget på farten.