Indlæser

Indlæser...

Filtrér søgning

Hp bærbar

HP stationær computer eller HP bærbar computer

Brugte hp computere er din vej til en kvalitetscomputer til meget fordelagtige priser, og på Refurb.dk skal du ikke investere store dele af din hårdttjente månedsløn for at have råd til en computer med stor ydeevne. Refurb.dk er, med andre ord, en af Danmarks førende forhandlere af brugte computere, og vi er garant for gode priser, stor kvalitet og hurtig levering – god service er altid en garanti på Refurb.dk.

Billig HP / Compaq computer, billig HP / Compaq stationær pc og billig HP / Compaq desktop - find dem brugt her på refurb.dk.

Prisniveauet er blandt de bedste i landet, og du har ikke problemer med at finde brugte computere hos os, der matcher dine ønsker og behov på bedste vis – og skulle det alligevel ske, at computeren mangler den sidste nye feature, er vores team af teknikere altid klar med en opgradering, som løser problemet. Vores udvalg af brugte computere er også garant for pc´er fra nogle af branchens førende producenter.

De bærbare computere fra HP og Compaq finder du på denne side: HP bærbar. Er du på udkig efter en billig stationær? Se vores udvalg af billige stationære computere der egner sig til bl.a gameren.

Samme service og garanti

Refurb.dk går meget op i at være den bedste forhandler af genbrugt IT-udstyr, hvorfor vores sortiment af brugte computere er er under samme gode garanti og reklamationsret som ved andre køb – og endda som ved nykøb. Vores store fokus på kvalitet og service betyder dog, at de færreste fortryder et køb af brugte computere hos Refurb.dk. Har vi fanget din interesse, kan du se vores sortiment af computere her.

Skulle du spørge dig selv, hvordan vi kan sælge brugte computere i fremragende stand til så fordelagtige priser, er svaret ganske simpelt: vi opkøber brugte computere fra konkursboer og leasingselskaber over hele Europa, som vi derefter servicerer og sælger videre – uden at skrue priserne i vejret. Find en ny computer her.

Vi sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige HP computer eller pc og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.