Indlæser

Indlæser...

Vi garanterer din datasikkerhed

Dit værdifulde IT udstyr, og ikke mindst data, er ikke bare noget du kan overlade til andre baseret på tillid alene. Vi sørger for, at du under hele processen fra første kontakt til endelig afregning er fuldt orienteret og vi dokumenterer naturligvis det vi foretager os. Det betyder blandt andet, at du altid har én fast kontaktperson, der følger din leverance hele vejen.

Dertil får du certificeringer på sletninger, statusrapporteringer og gennemsigtighed i alle faser. Hvis vi har din tillid, så har vi gjort os fortjent til den.

Læs mere om processen

Professionelt remarketing center

Når IT skal tages ud af drift, så stiller det typisk store krav til organisationen. Fokus er på det nye og spændende, hvorfor det udfasede udstyr havner på en to-do-liste og fysisk i et kælderrum. Refurb sikrer sammen med dig, at alt håndteres, så det påvirker jeres dagligdag mindst muligt - og økonomien mest muligt. Uanset om der er tale om et kørende driftssetup eller uoverskuelige stakke i en kælder.

Certificerer datasletninger

Refurb certificerer alle sletninger på serienummerniveau og benytter gennemprøvede algoritmer, anerkendt sletningssoftware og eget sletningsrapporteringssystem. Refurb håndterer alle sletningsopgaver i overensstemmelse med de seneste standarder fastsat af Datatilsynet. Al datahåndtering sker i sikrede miljøer og eget lukket produktionssetup.

Datasletning er en sikkerhedsmæssig selvfølge hos os. Refurb certificerer alle sletninger og dokumenterer efterfølgende, hvordan data er håndteret gennem udførlige rapporter.

Datasletning stiller store krav til både kompetence og værktøjer for, at man kan vide sig sikker på, at alt data er slettet korrekt. Vi oplever dog også, at en stor del af trygheden omkring datahåndtering sker ved at kunden har overblik over processen.

Ønsker du yderligere information om datasletning og metoder kan du kontakte os på telefon 7020 3647

Læs mere om Datasletning