Sikkerhed på Refurb.dk – Intro af 3D Secure og Dankort Secured by Nets

Hos Refurb.dk går vi meget op i, at du får den bedste oplevelse ved at handle med os – både hvad angår kvalitet og hurtig levering, men ikke mindst også hvad angår betaling med betalingskort. For at øge sikkerheden omkring online betalinger har Nets introduceret 3D Secure og Dankort Secured by Nets, der er løsninger, der skal koble en ekstra godkendelse på dit køb – det sikrer, at dit kort ikke kan misbruges, selvom du eks. taber det eller får stjålet din pung, og på den måde minimeres din risiko ved at handle på nettet. Disse løsninger har vi hos Refurb.dk taget til os med største selvfølgelighed – netop fordi sikkerheden er alfa og omega for os.

(Kilde: Dankort.dk)

Hvad er 3D Secure & Dankort Secured by Nets?

3D Secure og Dankort Secured by Nets er egentligt to sider af samme sag – begge dele drejer sig om at tilføje en to-faktor godkendelse til dine online betalinger. 3D Secure vedrører betalinger med VISA-kort samt MasterCard, mens Dankort Secured by Nets vedrører betalinger gennemført med Dankort – teknikken og sikkerheden er den samme, forskellen er ene og alene hvilken korttype, du gennemfører betalingen med.

Hele tanken går på, at der skal ske en godkendelse af din betaling på to enheder. Først indtaster du betalingskortoplysningerne og godkender dit køb på din PC, mobil eller tablet – dernæst modtager du en SMS med en godkendelseskode på det mobilnummer, du har tilkoblet det benyttede betalingskort. Denne kode indtaster du i købsprocessen på den enhed, hvor du indtastede kortoplysningerne. Hvis det hele matcher, vil dit køb blive gennemført – og det endda fuldstændig sikkert.

Hvornår gælder 3D Secure og Dankort Secured by Nets?

Sikkerhedsløsningerne 3D Secure og Dankort Secured by Nets er alene ved køb over 450 kr. Da langt, langt størstedelen af produtkerne på Refurb.dk er dyrere end 450 kr., vil det i praksis betyde, at du nærmest altid kan nyde godt af den ekstra sikkerhed, som 3D Secure og Dankort Secured by Nets vil give.

Fordelene for dig når du handler på nettet

Ved online handel er det vigtigt, at sikkerheden er i top – det sikrer Dankort Secured by Nets samt 3D Secure. Løsningerne giver den fordel, at man både skal kende kortoplysninger OG have adgang til den tilknyttede mobiltelefon. Således lægges der en ekstra godkendelse på betalinger med dit betalingskort, hvilket eksempelvis giver dig den fordel, at selvom du taber dit kort, kan det ikke misbruges, uden man tillige har adgang til din telefon.

Den helt store fordel er således, at du får den dobbelte sikkerhed, i og med det kræver både kendskab til dine kortoplysninger samt adgang til din mobiltelefon at misbruge dit kort.

Hvordan kommer man i gang – hvad skal man vide?

I forhold til at starte med at bruge den sikrere løsning kræves det blot, at dit mobilnummer er koblet sammen med dit kort – for de flestes vedkommende sker det helt automatisk, da banken kobler de to ting sammen.

Har banken ikke koblet dit mobilnummer til dit betalingskort, kan du koble dit mobilnummer til dit betalingskort manuelt lige her.

Når du har gennemført processen og sammenkoblet dit betalingskort og dit mobilnummer, kører sikkerhedsproceduren med 3D Secure og Dankort Secured by Nets helt automatisk, og du modtager således en SMS med en sikkerhedskode, hver gang du handler for mere end 450 kr.

Du kan læse mere om Dankort Secured by Nets her.

Du kan læse mere om 3D Secure her.

(Kilde: Dankort.dk og Nets.eu)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *