Powerbanks – Gå aldrig ned på strøm!

Du kender det sikkert – du er på farten, og din smartphone går død på det værst tænkelige tidspunkt, irriterende, ikke?! Er du ikke i nærheden af en stikkontakt, men har brug for strøm, er en powerbank svaret – men hvilken? Din optimale powerbank til dig afhænger af hvilken mobil du har, hvor længe den skal holde strøm, samt antallet af opladninger. En powerbank er således ideel til dig som ofte er på farten og til brug på festivaller, hvor mulighederne for strøm ikke altid er gode; men skal din powerbank kunne klare en hel festival er mAh et vigtigt begreb at kende.

Hvad er en powerbank?

Powerbanks findes i forskellige former, farver og størrelser, men de tjener alle det samme formål – ingen bekymringer om manglende strøm uanset hvor du befinder dig. Ved at forbinde din mobil og powerbanken med dit sædvanlige opladningskabel undgår du at gå glip af vigtige opkald, beskeder eller sågar øjeblikke, hvor dit mobilkamera ville have været uundværligt. Endnu bedre er det, at powerbanks også kan anvendes til dit fotokamera, din trådløse højttaler eller din tablet – mulighederne er mange. Størrelsen på powerbanks gør dem også yderst praktiske at have med på farten – hvad enten det er i lommen eller tasken.

Kort sagt – en powerbank er din mobile strømenhed, som sikrer dig mod et tomt batteri. Det eneste, du skal bestemmer dig for, er, hvor stort et behov du har, da en afgørende faktor ift. prisen netop er, hvor mange mAh en powerbank har.

Hvad skal du vælge?

Som du nok kan fornemme er mulighederne mange – og markedet for powerbanks kan derfor hurtigt blive en jungle, der er svær at navigere i.

For at gøre det nemmere at vurdere dine behov, har vi opstillet de typiske ”størrelser” på powerbanks. Som udgangspunkt vil pris ofte følge kvaliteten af powerbanken – og derfor også noget du skal have i overvejelserne ved dit køb.

Med udgangspunkt i de mest handlede telefoner hos Refurb, har vi udarbejdet følgende skema, hvor du kan få et overblik over antal opladninger i den pågældende powerbank vurderet ud fra mAh. Beregningerne er lavet på baggrund af et nyt batteri – du vil derfor ved et brugt batteri kunne oplade det flere gange.

Kapacitetoversigt

Antal mAh Apple iPhone 7 Apple iPhone 6s Samsung Galaxy s7 Samsung Galaxy S8+ Huawei P9 Apple iPhone 6s Plus
5.000 2-3 2-3 1-2 1-2 1-2 1-2
10.000 4-5 5-6 3-4 2-3 3-4 3-4
15.000 6-7 8-9 4-5 4-5 4-5 5-6

Hos Refurb forhandler vi flere forskellige typer af billige powerbanks, så du kan finde din nye powerbank uanset behov og pengepung.

Har du spørgsmål til vores powerbanks?

Kontakt os på tlf. (+45) 7020 3647 eller mail@refurb.dk, hvor vi hellere end gerne vil guide dig til det rette valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *