Hvorfor købe en kontorpakke?

Vi vil i dette indlæg kortlægge hvilke fordele du får ved at tilkøbe enkelte elementer eller den samlede kontorpakke. Det er vigtigt at fastslå, at alle i en eller anden udstrækning kan drage nytte af delelementerne.

Det er ikke kun erhverv kontorelementer henvender sig til, men også dig som almindelig forbruger der ønsker en forbedret IT-oplevelse. 

Dockingstation

Oprethold forbindelsen og komforten for din bærbare computer ved en fast dockingstation. Du skal blot sætte din bærbare computer i ‘docken’, til den klikker på plads, og så er den klar til brug – uden bøvlet med omdirigering af kabler eller gentilslutning af enheder ved dit skrivebord.

En dockingstation er perfekt til dig, som ønsker en øget komfort ved længere brugsperioder. Den er særdeles anvendelig til hjemmekontoret, den studerende, eller dig som generelt ønsker en bedre stationær oplevelse med din bærbar.

Blandt vores udvalg af dockingstationer, vil du finde et udvalg understøttende til bærbare af bl.a. mærkerne Lenovo, HP, Dell og Fujitsu.

NB: Kræver en skærm!

Se vores udvalg af dockingstationer her, og se om vi har en til din bærbar.

 

Skærm

Når du er på farten, er det fint med en lille skærm som gør din enhed mere mobil og transportabel. I hjemmet eller på kontoret kan du med fordel drage nytte af en monitor skærm, og derved øge kvaliteten af oplevelsen hvad end du arbejder, surfer eller spiller.

Blandt vores udvalg vil du finde skærme i forskellige størrelser og farver, fra anerkendte mærker som Samsung, HP, Acer, og Dell. Hos Refrub er du sikker på at finde en skærm af den absolut højeste kvalitet.

Se vores udvalg af skærme her, og se om vi har en skærm der matcher dit behov.

 

Tastatur & mus

Skal du arbejde over en længere periode, og kun er i besiddelse af en bærbar computer, anbefaler vi at købe et separat tastatur og mus. Fordelen ved  dette er en øget komfort ved længere brugsperioder. Bruger du din bærbar til spil vil det gøre oplevelsen bedre at have ovenstående til rådighed.

Udfører du jævnligt hjemmearbejde med tal inddraget, kan nummerblokken til højre på et separat tastatur, gøre flere opgaver lettere og hurtigere at fuldføre.

Vi tilbyder forskellige typer af tastaturer og mus, både trådløse og kablede, alt afhængig af dit behov. Vi kan bryste os af et bredt udvalg, så frygt ej, vi vil altid have noget der opfylder dit behov. Vi fører tilbehør til både Windows og Apple produkter. Du vil ligeledes finde tastaturer med forskellige sproglige layout.

Se vore udvalg af mus og tastaturer her.

 

Den samlede pakke

Er du på jagt efter den samlede pakke, tilbyder vi komplette kontorpakker, både til stationære og bærbare computere.

Du kan hos os vælge at købe en samlet pakke, og derved spare penge. Du vil derfor være køreklar med en af vores samlede pakkeløsninger.

Se vores udvalg af komplette kontorpakker her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *