9 fordele ved at købe din næste PC hos Refurb

Du skal til at købe en ny computer til kontoret eller hjemmet, og er begyndt at undersøge markedet for muligheder. Du lander på www.refurb.dk, men har ikke den største kendskab til virksomheden, og klikker videre. Dét vil vi ændre på!

Her hos Refurb, har vi siden etableringen i 2008 ofte stødt ind tvivlende miner når det kommer til genbrugt IT og dets funktionelle kvaliteter i forhold til nyt udstyr. Dette synes vi er en skam. Af denne årsag, har vi valgt at opstille 9 grund til hvorfor du skal overveje os ved dit næste køb af IT-udstyr.

 

1. Du gør miljøet en tjeneste

Der produceres årligt ca. 50 millioner tons elektronisk affald. Ved at investere i genbrugt IT, vil du sammen med os medvirke til minimere udslippet. En reducering af den producerede mængde affald, heraf giftige affaldsstoffer vil gøre storskel for vores klode, specielt i de påvirkede områder hvor produktionen foregår.

 

2. Gør op med ”Smid ud”-kulturen

Den gennemsnitlige levetid for en computer er over de seneste år faldet. I takt med denne udvikling stiger antallet af solgte computere hastigt, hvilket understøtter vores tilstedeværelse. Her hos Refurb inspireres vi af den cirkulære tankegang, hvilket i sin grundform går ud på at reducere forbruget, genbruge og i sidste ende genanvende mest muligt. Det viser sig, at 90% af indmaden i en computer, telefon eller lignende kan genbruges direkte.

Køber du et produkt hos os, er du sikret et produkt som er skabt af flest genanvendelige komponenter.

 

3. Du sparer op til 50% ift. nyprisen

Du sparer ikke kun miljøet for en masse belastning. En af de største fordele for dig som forbruger er en større prisbesparelse på genbrugt IT. Dette ser vi som en betydelig fordel for vores koncept, da det sparer dig og miljøet for ekstra omkostninger.

 

4. Vores grading – din garanti!

Alle vores produkter bliver af modtagelsen og produktion ’graded’, hvilket giver dig som kunde fastlagte garantier om dit produkts stand. Du skulle som årsag af denne vurdering ikke blive skuffet over dit produkts tilstand.

Vi vurderer vores 3 “grades” på baggrund af parametre som bl.a. graden af brugsspor og batterikapacitet.

Grade A

Grade B

Grade C

 

 

 

5. Vi er registeret ”Microsoft Authorized Refurbisher”

Som én af to udbydere i Danmark, kan vi bryste os af at være Microsoft Authorized Refurbisher. For dig betyder det, at du er sikret en computer som ”refurbished” forsvarligt, samt et fuldt fungerende Microsoft system på din computer.

 

6. Personlig vejledning et kald væk

Der findes ingen dumme spørgsmål når det gælder IT. Skulle du have brug for teknisk support, eller have spørgsmål angående produktvalg, opgradering eller noget helt tredje kan du altid kontakte os. Vi har folk siddende klar ved telefonen, eller computeren klar til at hjælpe dig, med netop dét du har behov for. 

 

7. Anderkendt blandt vores kunder

Miljøet vinder ved køb af genbrugt IT, og hos Refurb vinder vi, når du er tilfreds. At vi inden for kategorien ”Genbrug af Computer”, er rangeret som nummer et, med en Trustscore på 9.3, er fantastisk. Vi ser det som et klap på skulderen, og som en anerkendelse for vores kamp for cirkulær økonomi.

 

8. Et stort udvalg

Vores webshop er fyldt med både bærbare, stationære, tablets og mobiler til både private og erhverv. Vi fører brands som Apple, Lenovo, HP og Dell, der i branchen anses som værende særdels kvalitetsbevidste mærker. Hvad end du har behov for en maskine til gaming, kontorarbejde eller almindeligt hverdags brug har vi et særdels bredt udvalg.

Er du i tvivl om hvilken model der passer til netop dine behov, er du som nævnt, mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

9. Fuld garanti og gratis fragt

Det er vigtigt at pointere, at selvom vi sælger genbrugt udstyr, står vi inde for dét vi sælger. Derfor tilbyder vi samme reklamationsret på vores genbrugte varer, som købeloven foreskriver ved køb af nye varer. Du har altså som standard 14 dages returret og 24 måneders reklamation. Vi vil dog gerne gøre det lidt bedre, så ud over dine rettigheder gennem købeloven, så får du hos Refurb 12 måneders garanti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *