Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Black Friday hos Refurb

Refurb går fra grøn til sort – for en stund. Årets største shoppingdag, Black Friday, løber i år af stablen fredag d. 29. november, og hos Refurb glæder vi os! Vi vil med en masse tilbud på genbrugt IT give dig muligheden for at gøre Black Friday mere bæredygtig og ”grøn”.

Bæredygtig Black Friday hos Refurb

Vi lever i en verden, hvor overforbrug typisk associeres med Black Friday. Hos Refurb er vi af netop den holdning – vi ønsker derfor at gøre årets største shopping dag mere ”grøn”. Når du vælger genbrugt elektronik sparer du meget på klodens ressourcer – faktisk kan du, ved at fælge det genbrugte alternativ, sparer op til 80% af den CO2 som er forbundet med produktionen af nyt elektronik.

Hos Refurb, har vi i år, besluttet os for at slå et ekstra slag for miljøet – vi planter derfor 2 træer pr. online ordre på Black Friday. Du er dermed til at gøre en forskel på flere fronter.

Black Friday tilbud på computere, tablets og mobiltelefoner

Black Friday hos Refurb er ensbetydende med store besparelser på genbrugt IT i høj kvalitet – du finder her på siden tilbud på bærbare computere, tablets / iPads, skærme, stationære PC’er, gamer PC’er mv. Der er et begrænset antal af produkterne, du finder her på siden!

Du kan på Black Friday finde flere gode tilbud, så det er med at holde et vågent øje med vores Black Friday-side- inden det er for sent!

Køb dine julegaver på Black Friday

Black Friday er en glimrende mulighed for at sikre de første julegaveindkøb. IT og elektronik står ofte højt på ønskelisten – derfor kan du på gøre brug af vores Black Friday tilbud på computere, tablets og mobiltelefoner.

OBS: Alle ordre foretaget på Black Friday kan returneres/byttes frem til d. 15. januar 2020.

Praktisk information om Black Friday hos Refurb

Vi anbefaler dig at være i god tid, så du kan komme først alle tilbuddene og få gode rabatter på genbrugte computere, tablets og mobiltelefoner. Har du spørgsmål på dagen har vi udvidet åbningstiderne til kl. 20:00, hvor du kan fange vores kundeservice på live-chat, telefon 7020 3647 eller mail info@refurb.dk.