Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Apple Macbook laptop

Apple Bærbar - Macbooks og Macbook Pro

En billig Apple Macbook laptop fra en af de største producenter i verden, Apple maskiner kan noget med desgin og ydeevne, som de andre producenter ikke kan, så hvis du er til fedt design og god ydeevne, så er en Apple Macbook eller en Macbook pro det helt rigtige for dig. Hos Refurb kan du få en Mac, som ligger langt under markedsprisen, da vi som de eneste i Danmark sælger Macbooks brugt under ordnede forhold. God kvalitet og fantastisk pris går hånd i hånd ved køb af en billig brugt Apple bærbar.

Billig Mac bærbar, billig Macbook laptop og brugt MacBook pro notebook - find det her på hjemmesiden. Vi har altid et stort udvalg af refurbished og brugte Apple bærbare macs.
Find også brugte iPad's fra Apple i vores sortiment.

De bedste priser, den bedste service og 1 års garanti

Med en brugt og billig Apple Macbook Pro laptop fra Refurb.dk går du ikke galt i byen og vi giver dig attraktive priser, samt god service i skøn forening. Refurb er partner med både Lenovo, IBM, Dell og Microsoft og udfører seriøst og professionelt arbejde for alle slags kunder.

Du finder alle vore billige bærbare laptops her, og leder du efter andre specifikke brands end Apple, så kan du klikke her:
Lenovo Thinkpads
Dell Bærbare
HP bærbare

Refurb gør vi en vigtig indsats for at hjælpe miljøet og du kan hjælpe os med at gøre en forskel ved at købe din computer her på Refurb.dk.

Vores salgsafdeling er klar til at hjælpe dig frem til det rigtige køb for dig mht. din nye bærbare Apple Macbook computer og vi svarer gerne på dine spørgsmål så tøv ikke - Bare ring på: 70 20 36 47.