Indlæser

Indlæser...

0 varer i kurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 kr.
Filtrér søgning

Fujitsu Siemens og Toshiba computer, Fujitsu Siemens og Toshiba PC og Fujitsu Siemens og Toshiba desktop.

Brugte fujitsu siemens & Toshiba pc´er hos Refurb.dk er ikke at forveksle med manglende kvalitet eller lav ydeevne; i stedet er vores sortiment af brugte pc´er garant for stor funktionalitet, kapacitet og ydeevne, som gør, at en billig pc fra Refurb.dk er løsningen, når en kvalitetscomputer til en fordelagtig pris står øverst på ønskelisten. Vi er, med andre ord, synonym med et spændende udvalg af brugte pc´er fra Apple, Dell, HP og mange andre.

Billig Fujitsu Siemens og Toshiba computer, billig Fujitsu Siemens og Toshiba stationær pc og billig Fujitsu Siemens og Toshiba desktop - find dem brugt her på refurb.dk.

Priserne på brugte pc´er er blandt de bedste i Danmark, da vi tilbyder prisgaranti på brugte pc´er – god service og hurtig levering er også en selvfølge. Derudover er alle forbrugerkøb dækket af 14 dages fuld returret og 2 års reklamationsret, hvorimod b2b-handler er dækket af seks måneders garanti, men vi tilbyder også en garantiordning, der løber i op til 5 år, og er din sikring mod længerevarende nedbrud.

Du finder hos Refurb et stort udvalg af brugte, refurbished og billige stationære.

Hvis du leder efter Lenovo Thinkpad bærbare computere kan vi naturligvis også hjælpe. Se her: Lenovo thinkpad bærbar computer

Gør en indsats for miljøet

Når du investerer i brugte pc´er hos Refurb.dk, gør du også en kæmpe indsats for miljøet ved at genbruge elektronisk udstyr, som har mange gode år endnu. Vi opkøber brugte pc´er fra leasingselskaber og konkursboer i hele Europa, og vores teknikere servicerer dem, inden de sættes til salg – derfor er de brugte computere altid klar til brug, når de leveres. Find en brugt pc her.

For virksomheder, som køber brugte pc´er hos os, har vi også designet et ´Grønt Stempel´, som skal vise omverdenen, at virksomheden gør en ekstra indsats for miljøet. Det gør det mere attraktivt at investere i brugte pc´er, og du finder vores produktsortiment her.

Vi sidder klar til at anbefale dig den helt rigtige Fujitsu Siemens og Toshiba computer eller pc og vil meget gerne svare på alle spørgsmål du måtte have. Bare ring til os på: 70 20 36 47.